Živjelo proljeće: Farmerice sve češće razgolićene, farmeri stalno znojni

BORIS JELINIĆ i Dino Bubičić Bubi samoinicijativno su odlučili zamijeniti nekoliko trulih dasaka na podu spavaonice. Pored njih koketirale su Ivana paris, Gianna Apostolski i Petra Maroja smijuljeći se samo u kupaćim kostimima. Izležavajući se po krevetima, djevojke su mamile poglede znojnih i radišnih momaka kojima su zbog njihovih sisa "na izvolte" drhtale ruke prilikom mjerenja dasaka, piljenja istih i zabijanja čavala u pod.

Pravili se slijepi

Kako bi atmosfera bila što napetija, Gianna je znalački zamolila Petru da joj namjesti grudnjak, znajući kako će Borisa i Bubija ta scena dovesti do ludila. Ovi su odglumili nezainteresiranost, pa su "koncentrirano" nastavili sa započetim poslom sve dok nisu sve krevete sabili zajedno i počistili cijelu spavaonu.

Dok se petorka zabavljala u spavaonici, Sonja Kovač je šetuckala po kući lupajući šakom o čelo i uzvikujući "hrkljuš, hrkljuš". Sva unezvijerena i dalje koluta očima što će Hrvati misliti o njoj kad ju je Jurica Pađen tijekom emisije uživo "osramotio svojim stavom o njoj". Evo što se dogodilo; voditelj Kocka je pitao Juricu kako doživljava svoju gazdaricu Sonju, da bi ovaj odgovorio kako je "ista Viki", djevojka koju je glumila u seriji "Zauvijek susjedi", a koja je po scenariju najveća glupača ikad viđena.

Sonja se nasmrt uvrijedila i rekla mu: "Ali, znaš kako je to odjeknulo vani? To je strašno! Ja tamo glumim notornu glupaču i kad si mi rekao da si me doživio takvu, to je brutalna uvreda. Pogotovo u live emisiji pred svima, gdje nisam znala kako reagirati", bjesnila je gazdarica.

L.V.
Foto: Nova TV

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.