Žene otkrile kakav je zaista analni seks: "Sad to radimo svaki put"

Foto: Instagram

ANALNI seks, iako je potpuno normalna radnja te mnogi u njemu uživaju, i dalje je tabu tema

Važno je koristiti lubrikante, a predigra može olakšati penetraciju. Devet žena koje su isprobale analni seks progovorile su o svom iskustvu za britanski Metro.

"Činilo se kao da nuždu obavljam naopako"

"Moj bivši je htio probati, a mislim da sam i ja bila znatiželjna. Činilo mi se kao da obavljam nuždu naopako. Uspio je staviti dva centimetra prije nego što sam pobjegla vrišteći."

"Zaključila sam da to nije za mene"

"Moj dečko i ja isprobali smo analni seks nekoliko mjeseci nakon što smo počeli hodati, a bili smo pijani. Normalno smo se seksali kad me pitao može li mi ga staviti u guzu. Bila sam pijana pa sam odgovorila 'zašto ne'. Jako čudan osjećaj. Osjetila sam bol, pa ništa, pa opet bol, pa mi je bilo dobro, pa opet ništa. Zaključila sam da to nije za mene. Nakon godinu i pol veze prekinuli smo, a nedavno smo se pomirili i odlučili smo začiniti stvari pa smo probali analni seks i sad to radimo svaki put kad se seksamo. Činjenica da nema kontraceptiva njemu olakšava ejakulaciju. Sad uživam u tome, u početku je malo neugodno, no kasnije je zaista dobro."

"Mislim da je dobar jer se čini pogrešnim"

"Do ovog partnera nikad nisam probala analni seks. Moj bivši nije bio maštovit u krevetu. Kad je predložio analni seks, bila sam uzbuđena i nervozna istodobno. Nismo uletjeli u to, najprije smo koristili lubrikante i igračke. Kad smo konačno došli do analnog seksa, bilo je odlično i još uvijek je. Ne znam zašto je tako dobro. Mislim da je to zato što se čini pogrešnim."

"Može dodati novu dimenziju seksu"

"Analni seks stalni je dio mog seksualnog života. Nikad me nije plašio ni odbijao pa kad sam se počela seksati, nije mi bilo čudno probati i analni seks. Isprobala sam i igračke pa je bilo logično da ga prakticiram i s ljudima. Teško je opisati osjećaj koji pruža, a mislim da i to što je tabu doprinosi zadovoljstvu. Može dodati novu dimenziju seksu."

"Stvar je u moći"

"Lezbijka sam i isprobala sam analni seks s curom. Za nas je to pitanje moći, osoba koja 'daje" osjeća se kao da ima totalnu kontrolu, dok je druga osoba potpuno submisivna. Isprobali smo ga samo jednom, kad smo došle do točke u vezi u kojoj smo imale potpuno povjerenje i poštovanje jedna prema drugoj."

"Totalno nam se svidjelo"

"Mom bivšem partneru i meni totalno se svidjelo. Mislim da stigma oko analnog seksa blijedi i ljudi ga se više ne boje. Stigma da ćete obaviti nuždu po nekom je bizarna, ako vam nije dobro, možete odustati. Analni seks pružio mi je drugačiju vrstu orgazma, a činjenica da se partner može istodobno igrati s vašom vaginom fascinira me."

"Bolno i neuredno"

"Bilo je bolno i neuredno, no nastavili smo. Nisam znala za lubrikante. Nakon toga ga nisam prakticirala godinama dok nisam upoznala sadašnjeg muža pa sam htjela probati opet. Živjeli smo u inozemstvu bez seks-dućana pa kad je išao na put u Koreju, rekla sam mu da donese lubrikante. Ne radimo to često, no kad smo napaljeni, izvlačimo našu 'kutiju' van. Važan je samo lubrikant, lubrikant, lubrikant."

"Mrzim ga"

"Pokušala sam više nego jednom i ništa se nije dogodilo, neću to više ponavljati. Isprobala sam prvi put jer je moja bivša bila opsjednuta, a zbilja mi se sviđala. Potom sam probala s tipovima koji su tvrdili da ona to nije dobro odradila. Osim što je bolno, osjećala sam se kao da moram na WC. Nisam uživala u nijednom dijelu toga."

"To je stalni dio našeg seksualnog života"

"Isprobala sam analni seks s bivšim dečkom i mislim da nisam bila opuštena pa nisam uživala. Kad sam upoznala novog dečka, pokušala sam opet. Ovog puta napravili smo kako treba, s lubrikantima, igračkama i predigrom. Bilo mi je zaista ugodno, to je osjećaj koji ne mogu opisati, kao da su vam sva osjetila pojačana. Sad je to postalo stalan dio našeg seksualnog života."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.