Žene narko bossova: "Plivale smo u novcu, naši muževi su heroin skrivali pored kuće Kardashian"

Screenshot: YouTube

DVIJE anonimne žene iz Meksika napisale su knjigu u kojoj otkrivaju kako izgleda život supruga šefova narko kartela. Dvije žene danas žive u strahu od neprijatelja svojih muževa, svaki tjedan mijenjaju broj mobitela i u konstantnom su strahu da njih i njihovu djecu ne ubiju narko bossovi koje njihovi muževi sada cinkaju američkoj policiji jer su nakon karijera narko bossova počeli surađivati s policijom.

Dvije žene su supruge braći blizancima koji su jedini odgovorni za ogromni porast tržišta narkotika u Sjedinjenim Državama tijekom posljednja dva desetljeća. Od 1998. do 2008. godine, njihovi muževi, Pedro i Margarito Flores, Jr., postali su veliki trgovci i vlastoručno su gradili krijumčarske puteve preko meksičke granice, dramatično povećavajući količinu kokaina, heroina, metamfetamina i marihuane koja je prolazila do Sjedinjenih Država.

U knjizi koju su napisale svjedoče da su imale više love nego su ikad mogle sanjati, nisu imale pojma koliko troše, vozile su luksuzne aute i ljetovale na najskupljim destinacijama na svijetu.

"Naši muževi skrivali su milijun dolara kokaina i heroina u luksuznoj kućici pored ulice gdje se nalazi Harpo Studios i učinili isto kod kuće u Calabasu, nekoliko kilometara od mjesta gdje žive Kardashiani. Ipak, nitko od susjeda nije sumnjao u nešto. Ili pogledajte nas. Mi govorimo ljudima da smo samo domaćice odvojene od muževa, ali istina, bili smo dobri prijatelji s plaćenim ubojicama", tvrde supruge.

"Bio je to krvav novac", kažu cure sada i navode da knjigom žele ispričati svoju priču te upozoriti ljude da droga uništava živote na sve moguće načine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.