Zvijezda Euforije na Instagramu prestala pratiti sve, čak i svog dečka

Foto: Profimedia

Zendaya, zvijezda serije Euforija, na Instagramu ima 184 milijuna pratitelja, no od četvrtka ne prati nikoga na toj društvenoj mreži, pa ni svog dečka, glumca Toma Hollanda.

Glumica je 2024. započela čišćenjem društvenih mreža, a prestala je pratiti sve na stranici, uključujući kolege, prijatelje, čak i svog dragog. Premda još nije objasnila ovaj potez, 27-godišnja glumica posljednjih mjeseci nije bila previše aktivna na društvenim mrežama, a na njezinom X-u nije bilo nove objave od rujna. Ranije ovog tjedna na Instagramu je podijelila plakat za svoj novi film Challengers s kratkom porukom za svoje obožavatelje.

Film se 26. travnja počinje prikazivati u kinima. Riječ je ljubavno-sportskoj drami, u kojoj ona glumi s Joshom O’Connorom i Mikeom Faistom, a režirao ju je Luca Guadagnino. "Svima želim najljepšu Novu godinu", napisala je Zendaya uz plakat filma.

Zendaya je još u listopadu 2021. za People najavila da bi se željela odmoriti od društvenih mreža. "To što sam na društvenim mrežama čini me napetom, znam zbog toga pretjerano razmišljati. Moji obožavatelji žele da sam sretna i da egzistiram mimo društvenih mreža", rekla je tada.

Glumičin dečko Tom Holland u kolovozu prošle godine distancirao se od društvenih mreža kako bi zaštitio svoje mentalno zdravlje. "Instagram i Twitter smatram pretjerano stimulativnima. Zapetljam se i poludim kad čitam stvari o sebi na internetu, a to je u konačnici vrlo štetno za moje mentalno stanje pa sam odlučio napraviti korak unatrag i izbrisati aplikaciju", izjavio je tada u videu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.