Žena Williamsa: Moja djeca lete ekonomskom klasom. Neću odgajati razmažena derišta

Foto: EPA

SUPRUGA Robbieja Williamsa Ayda Field otkrila je kako njih dvoje imaju vrlo stroga pravila kad su putovanja s njihovom djecom u pitanju. 44-godišnja glumica i 49-godišnji pjevač uvijek lete prvom klasom, dok njihovo četvero djece tjeraju da lete ekonomskom klasom.

Objasnila je da ona i Robbie sjede odvojeno od 11-godišnje kćeri Teddy, devetogodišnjeg sina Charlieja, petogodišnje kćeri Coco i trogodišnjeg sina Beaua kako bi ih naučili da je prvi razred privilegija koju nisu zaslužili i ne mogu sjediti tamo dok si to sami ne budu mogli priuštiti.

"Ja skrenem lijevo, oni u red desno"

"Moja djeca lete ekonomskom klasom kad god idemo na neko putovanje avionom. Ja skrenem lijevo, a oni u red desno. To je užasno. Mislim, ljudi će misliti o meni da sam kučka. Ali nije mi u interesu odgajati razmažena derišta. Moja djeca će sjediti u ekonomskom razredu sve dok si sami ne budu mogli platiti drugi dio aviona", izjavila je za The Sunday Times.

Ona i njezin suprug nisu jedini slavni roditelji koji imaju stroge stavove o tome kako odgajati svoju djecu da ne postanu tipična nepo-djeca, što je izraz koji se koristi za sve one čiji su roditelji slavne osobe, pri čemu je "nepo" skraćenica za nepotizam.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.