Žena traži 2 milijuna dolara odštete zbog dokumentarca o Playboyu. Evo zašto ih tuži

Televizijska kuća A&E suočava se s tužbom zbog svoje dokumentarne serije Secrets of Playboy. Naime, Jennifer Jauregui tvrdi da su iskoristili snimke na kojima je ona gola i da su te snimke, kako tvrdi, snimljene u prošlosti bez njezinog pristanka u Playboyevoj vili Hugha Hefnera, piše TMZ.

Traži 2 milijuna dolara odštete

U tužbi, Jennifer tvrdi da je bila angažirana kao plesačica 2001. ili 2002. godine kako bi radila na jednom događaju u Playboyu te da je snimljena kako pleše gotovo gola. Tvrdi da nikada nije dala pristanak da njezino golo tijelo bude prikazano u dokumentarnoj seriji te tuži A&E za "komercijalnu i seksualnu eksploataciju". U svojoj tužbi, Jennifer tvrdi da je A&E prvi put prikazuje golu u prvoj epizodi druge sezone te kaže da se snimka ponavlja u narednim epizodama druge sezone, bez njezinog pristanka ili naknade.

Poručila je da joj se život drastično promijenio otkako je taj video snimljen u Playboyevoj vili. Udala se i postala majka te je "slomljena zbog ove eksploatacije, a posebno u ovom trenutku njezinog života", tvrdi Jennifer, koja od A&E-a traži najmanje 2 milijuna dolara odštete.

Bio je gladan moći

Secrets of Playboy donosi svjedočanstava onih koji su se našli blizu Hefnera i Playboyeva carstva koje je stvorio.

"Ono što želim reći jest da je Hefner uništio brojne živote. Bio je gladan moći, nije mario za živote tih žena. Sve se vrtjelo oko toga kako ga ljudi vide. A to je sve bila laž", tvrdi PJ Masten, koja je radila kao "majka Playboyevih zečica".

"Jasno se vidjelo da smo mi njemu bile ništa. Bio je poput vampira. Isisavao je život iz tih mladih cura svih tih desetljeća", dodala je Sondra Theodore, Hefnerova djevojka s kraja 1970-ih. Hefner je preminuo 2017. godine u dobi od 91 godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.