Žena Stjepana Božića: Ne razumijem potrebu da me uvjere da nisam lijepa ni pametna

Foto: Facebook

PETRA BOŽIĆ, supruga bivšeg hrvatskog boksačkog prvaka Stjepana Božića, ponovno doživljava neugodna iskustva na društvenim mrežama. Naime, kako smo pisali prije tri mjeseca, Petra je progovorila o sustavnom maltretiranju od strane jedne osobe te je razmišljala da potraži i pomoć državnih institucija.

Nekoliko mjeseci kasnije, supruga našeg sportaša opet je na udaru hejterice, ali ovaj put Petra joj nije ostala dužna.

"Zaista ne znam zašto te lažu, budući da su dobre s tobom, ali ti curo baš niš' lijepo nemaš. Možda imaš drag karakter kad te se upozna, pa da si simpa, ali ovako si debelo ispod prosjeka. Pogledala sam ti profil jer sam naišla na članak koji si dala u novine toliko isfrustrirana i ljuta jer ti je netko napisao da nisi lijepa i da se slikaš ispred skupih hotela, a zapravo samo prođeš pored njih, pa ako to nisu kompleksi onda ne znam što jesu", napisala je između ostalog jedna pratiteljica. 

"Svatko u drugom vidi ono što nosi u sebi. Puno ljubavi šaljem", napisala je Petra koju smo ponovno kontaktirali

"Žao mi je što me se opet provlači po medijima i što se pozornost daje posve krivim temama. Nisam tip osobe koji će vrijeđati ikoga, ostavljati ružne komentare, niti ću ikad sebe uzdizati tako da ponizim drugoga. Zato mi je teško razumjeti potrebu dotične osobe da mene uvjerava da nisam lijepa, nisam pametna i nisam mršava. Nikom svojim nedostacima ili viškovima ne štetim", kazala nam je Petra.

"Cijeli život nosim srce na dlanu, otvorena sam i imam ljubavi za cijeli svijet. Znači li to što sam supruga Stjepana Božića da se moram sakriti u mišju rupu ili se promijeniti do srži? Zašto nekog smeta moje naslikavanje s obitelji? Zašto nekog zanima gdje ljetujemo? Došla sam do zaključka da će vam ljudi oprostiti sve, samo ne sreću. Živim ispunjen život, imam predivnog muža, te sam majka dvoje djece i pomajka troje djece. Imam divnu obitelj i prijatelje. Meni je to sasvim dovoljno za sreću", zaključila je Petra Božić. 

Petra je na kraju uklonila negativne komentare sa svog profila, a u međuvremenu su joj brojne pratiteljice pisale poruke podrške.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.