Žena koja tvrdi da je imala aferu s Trumpom: Nakon seksa mi je ponudio novac

Foto: Profimedia/EPA

BIVŠU Playboyevu zečicu Karen McDougal spominje se u optužnici protiv bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa. Karen tvrdi da je 2006. godine imala izvanbračnu aferu s Trumpom koja je trajala deset mjeseci, no Trump je negirao da se to ikad dogodilo.

Karen je sada dala intervju za Daily Mail, u kojem je progovorila o svom odnosu s Trumpom. "Bila sam zaljubljena u njega. On je bio zaljubljen u mene. Znam jer mi je to govorio cijelo vrijeme. Govorio bi mi: 'Ti si moja beba i volim te.' Upoznao me sa svojim prijateljima. Njegovi ljudi su u javnosti negirali naš odnos, ali on nikad nije porekao. On zna da govorim istinu", kaže Karen.

Nalazili su se poskrivećki

Upoznali su se u Playboyevoj vili na zabavi koju je priredio Hugh Hefner. "Pratio me okolo kao psić i pokušavao je privući moju pažnju. Nazvao je nekoliko dana kasnije i zamolio me da večeram s njim u hotelu Beverly Hills.

Sada se sramim zbog toga što sam znala da je oženjen, ali u to vrijeme nije mi to bilo na pameti. Bila sam drugačija djevojka tada, zabavljala sam se i nisam previše razmišljala", prisjeća se. Tada ju je vozač dovezao do stražnjeg ulaza hotela zato što su morali svoj odnos držati u tajnosti.

Umjesto večere u restoranu, jeli su u sobi u kojoj je Trump odsjeo. "Jeli smo za malim stolom u kuhinji s uključenim TV-om u pozadini. Nakon večere stvari su se zahuktale i Trump je povukao potez. Privukao me. Nisam odmah htjela uskočiti u krevet s njim, pogotovo prve večeri", rekla je.

Ponudio joj novac nakon seksa

No ipak su na prvom spoju spavali zajedno. Bila je užasnuta kad joj je Donald nakon seksa ponudio novac. "Bila sam obučena i spremna za polazak i vidjela sam hrpu novca u njegovoj ruci. Rekla sam: 'Ja nisam takva djevojka.' Shvatio je da je pogriješio kad je vidio koliko sam bila uzrujana. Rekao mi je da sam posebna", kaže Karen.

Zbog ovog Trumpovog poteza Karen je, kaže, plakala cijelim putem do kuće. "Nisam mislila da ću ga ponovno vidjeti, ali nazvao me i pozvao me na večeru. Ne znam zašto, ali pristala sam", prisjetila se. Nakon toga su se upustili, kaže, u sporazumnu vezu. Sastajali su se pet ili više puta mjesečno.

Dok je trajala afera o kojoj Karen priča, Donald je bio u braku sa suprugom Melanijom i ona je rodila njihovog sina Barrona. Tijekom afere Karen kaže da si je letove i smještaj sama plaćala, a Trump joj je davao novac u gotovini kako ne bi bilo nikakvog dokaza o njihovoj aferi.

"Mislila sam da sam jedina žena. Uvijek je govorio o drugim djevojkama. Ispitivao me je li mi neka djevojka lijepa ili zgodna. Ali nisam se sjetila pitati postoje li zapravo druge žene. Obično je to samo jedna ljubavnica, zar ne?" smije se Karen.

150.000 dolara za šutnju

Naposljetku kaže da je odlučila prekinuti odnos s Trumpom. "To se dogodilo preko telefona. Mojoj majci se nije sviđalo što se viđamo i to sam koristila kao izgovor. On je rekao: 'Što? Ona stara vještica?' Bila sam ljuta.

Rekla sam mu da je to moja majka i neka je ne omalovažava. Istaknula sam da su on i moja majka istih godina. Nije bio sretan. Ne voli kada ga odbiju, ali me nije pokušavao nagovoriti da se vratim", kaže.

Prije izbora 2016. McDougal je potpisala ugovor vrijedan 150.000 dolara kako bi svoju priču o vezi s Trumpom ispričala ekskluzivno za tabloid National Enquirer. Potpisom tog ugovora zabranjeno joj je javno govoriti o navodnoj aferi. Međutim, članak nikad nije objavljen.

"To mi je odgovaralo jer nisam željela da priča izađe u javnost. Mislila sam da je to situacija u kojoj svi dobivaju. U tom trenutku nisam znala za izraz 'catch and kill'. Bila sam pijun u scenariju zbog stvari u koje nisam bila upućena", rekla je Karen.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.