Žena koja je optužila britanskog princa za silovanje u strahu je za svoj život

Screenshot: YouTube

VIRGINIA Roberts, Britanka koja je optužila princa Andrewa da ju je kao maloljetnicu prisilio na seks, kaže da se boji za svoj život. U prilično potresnoj objavi koja je osvanula na njezinom Twitteru Roberts kaže da nije suicidalna i moli javnost da dobro istraži njezinu smrt u slučaju da se dogodi ono najgore.

"Javno vam stavljam na znanje da nisam suicidalna osoba, ni u kojem obliku. To sam rekla i svom terapeutu, kao i liječniku opće prakse. Ako mi se nešto dogodi, u ime moje obitelji, nemojte to olako pustiti. Previše zlih ljudi me želi ušutkati", napisala je na Twitteru.

Britanski mediji pišu da je Roberts u strahu nakon što se pojavilo sve više sumnji da njezin zlostavljač Epstein nije počinio suicid nego je ubijen u zatvoru. Podsjetimo, Virginia Roberts optužila je princa Andrewa da ju je seksualno zlostavljao dok je bila maloljetna, a da "usreći princa", naredili su joj Jeffrey Epstein i njegova madam.

"Mislila sam da to ne rade prinčevi i osobe koje gledaš s divljenjem. Seksualno me zlostavljala osoba iz kraljevske obitelji, shvaćate li to", kazala je ranije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.