Žena bivšeg dinamovca za godišnjicu objavila fotke s njihove luksuzne svadbe

Foto: Instagram

MARTA FERNANDES i bivši Dinamov igrač Junior Fernandes danas slave treću godišnjicu braka. Marta je svom mužu putem Instagrama čestitala objavivši uspomene na njihovo luksuzno vjenčanje.

"Sretna ti godišnjica. Mnogo mi nedostaješ i volim te puno, ljubavi", napisala je 21-godišnjakinja u opisu fotografija snimljenih na splitskom vjenčanju. Osim što je podijelila uspomene na veliki dan, Marta se prisjetila i zaruka zabilježenih videom koji je objavila na svom YouTube kanalu.

Na njemu se jasno vidi skupocjeni dijamantni prsten koji je nogometaš odabrao za nju. Par ne skriva kako voli uživati u luksuzu pa su i zaruke i vjenčanje obilježili u tom stilu. Tako su pred 70 uzvanika izrekli sudbonosno "da". Marta je za kumu odabrala rođakinju i prijateljicu Katarinu Blažević Miše, dok je s Juniorove strane ta uloga pripala prijatelju iz Čilea, Dinu Inostrozu.

Par godišnjicu provodi razdvojeno, a Junior je supruzi napisao kako mu fali: "Moja ljubavi, jako te volim i nedostaješ mi."

Inače, par je lani u srpnju dobio sina kojemu su nadjenuli ime Mateo, a oboje na Instagramu redovito objavljuju njegove fotografije i ne skrivaju kako mu već od malih nogu kupuju markiranu odjeću i skupocjene igračke.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.