Zemljište na moru uvijek je odlična investicija

Foto: Foto iz Zraka, Zoran Vulinović

HRVATSKA polagano postaje glavna destinacija u Europi za turizam i ulaganja. Vrijednost naše predivne obale prepoznali su svi koji su ikada kročili nogom u naše kristalno čisto more stoga ne ćudi da i potražnja za nekretninama na moru raste, ali pravi investitori ne kupuju stanove i gotove kuće, oni traže zemljišta uz more, a sve više i zemljišta u Dalmatinskoj zagori s pogledom na more. Stranci, a osobito bogati stranci, vole mir te je kuća u brdu s bazenom i pogledom na more za njih idealna ljetna destinacija. Budite pametni i ne podcjenjujte vrijednost zemljišta u dalmatinskom zaleđu, koja su znatno jeftinija, jer ulaganje u takvo, dobro pozicionirano zemljište, moglo bi Vam se vratiti peterostruko.

Svoju potragu za dobro investicijom započnite na www.GoHome.hr. GoHome je jedina tražilica koja Vam omogućuje pretraživanje svih nekretnine u Hrvatskoj te Vam, što je najbitnije, na dnevnoj bazi daje uvid u pad i rast cijena kroz oznaku 'pala cijana' i 'porasla cijena'. Moguće je i pretraživanje po ovom parametru pa tako u tražilicu možete unijeti upit formiran na ovaj način npr. 'građevinsko zemljište u okolici Šibenika pala cijena' ili 'stan u Splitu porasla cijena'.

Pronađite danas idealnu ponudu kako biste sigurno investirali svoj novac, jer tko zna, možda baš na vašem zemljištu na moru Brad Pitt odluči graditi svoju villu s bazenom, a ako ne, uvijek možete sami izgraditi apartmane s pogledom na more te početi zarađivati od turizma.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.