Žele da žene gledaju nogomet pa su napravili gaćice koje vibriraju kad nogometaši zabiju gol

Screenshot: Twitter

TVRTKA donjeg rublja napravila je gaćice koje vibriraju kad nogometaši zabiju gol, kako bi privukla što više žena da gleda Svjetsko prvenstvo.

Meksički maloprodajni lanac Vicky Form svoj novi produkt predstavio je uoči nogometnog prvenstva koje je u četvrtak počelo u Rusiji, i to spotom koji je izazvao puno pažnje na društvenim mrežama.

"Bolestan je, iskreno, on je bolestan", govori žena u kameru. Upali TV i kao da nitko ne postoji. Što nije u redu s njim? Zbog nogometa", govori naratorica prije nego što otkrije kako je Vicky Form pronašao rješenje kojim će biti zadovoljna oba spola.

"Napravili smo prvi par gaćica koje vam omogućuju da osjetite strast utakmice"

Gaćice su povezane s robotom koji interpretira akcije i transformira ih u vibracije u stvarnom vremenu.

Snimka pokazuje par koji sjedi i gleda utakmicu, a djevojka nosi vibrirajuće donje rublje. Kako utakmica postaje uzbudljivija, žena postaje sve više stimulirana - sve dok sudac propusti dosuditi očit penal.

"Ne, ne, ne, to je faul", viče muškarac. Žena, ljutita jer su vibracije prestale, skače u gaćicama i viče: "Penal. Slijepi suče, to je penal!"

Reklama je izazvala bijes mnogobrojnih korisnika društvenih mreža, a mnogi su je nazvali seksističkom. Što vi mislite, možete nam napisati u komentarima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.