Zbog šale slavnog glazbenika nastao kaos: "Trebali ste pročitati do kraja"

Foto: Instagram

PROMOVIRAJUĆI novi album grupe Raconteurs "Help Us Stranger", Jack White je u The Irish Timesu kroz šalu pokušao objasniti zašto im je za novi projekt trebalo čak jedanaest godina. U šali je spomenuo i upotrebu heroina te izazvao potpunu zbrku zbog koje je na kraju objavio cijelo očitovanje i prozvao medije.

Odgovarajući na pitanje o dugoj glazbenoj pauzi, White je odgovorio: "Znate, kad se Brendan skinuo s alkohola, ja sam počeo uzimati heroin pa je to odgodilo stvari. Smiješno, vjerujem u to da se stvari događaju onda kad se trebaju dogoditi, ne u vjerskom ili mističnom smislu, to je jednostavno ljudska priroda".

Iako je dalje u tekstu jasno naznačeno da se poznati roker šalio, neki do tog dijela teksta očito nisu došli, pa je nemali broj portala doista objavio "vijest" o Whiteovoj ovisnosti o heroinu.

Zbog medijske zbrke, White je na svom Instagramu morao pojasniti što je istina i kako je došlo do zabune. "Nikad u životu nisam koristio heroin niti ijednu drugu ilegalnu drogu i bilo tko blizak meni to može potvrditi. Da ste zaista pročitali članak do kraja, vidjeli biste da sam se šalio", napisao je White.

"Ako volite glazbu i umjetnost i vaši portali bi trebali početi raditi istu stvar ili se barem pretvarati da vole glazbu više od zadovoljavanja oglašivača s klikovima", razočarano je ustvrdio poznati glazbenik.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.