Zbog recesije pate i ljubavnice: "Kao i luksuzni automobil, i ljubavnica traži novac"

U ISTRAŽIVANJU koje je proveo Daily Telegraph pokazalo se kako nisu samo "obični" ljudi u krizi zbog recesije već su među onima koji najviše osjećaju posljedice financijske krize i ljubavnice bogataša. Naime, prema saznanjima agencije Prince and Associates 80 posto bogataša je na razne načine smanjilo ili ukinulo troškove na svoje ljubavnice.

"Kao i luksuzni automobil i ljubavnica traži vrijeme i novac. Zato, kad bogataš mora štedjeti, ljubavnica je među prvim odricanjima", izjavio je vlasnik agencije Josh Spero koji dodaje da ako se već bogataši i ne žele zbog toga odreći svojih ljubavnica, morat će ih suočiti s činjenicom da skupih poklona u njihovoj vezi neće biti.

U SAD-u izdan priručnik za preljubnike

"Gospoda koja su sklona varanju svojih supruga su izvrgnuta oštroj kritici zbog golemih plaća i bonusa u tvrtkama koje se bore da bi preživjele. S obzirom da oni zbog recesije strahuju za svojim blagostanjem i blagostanjem vlastite obitelji oni su prisiljeni ukinuti izvanredne troškove te se najprije oslobađaju svojih ljubavnica kojima kupuju skupocjene poklone i izvode ih na razna putovanja", piše Daily Telegraph.

Da stvar bude zanimljivija, u SAD-u koja je duboko zaglibila u krizu, izdan je i priručnik za preljubnike. U njemu se nalaze osnovne upute kako preživjeti i održati aferu u tim teškim vremenima.

A.M.
Foto: Intimate Medicine

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.