Zavodnik iz "Ljubav je na selu" uskoro pred oltarom, ljubav života pronašao zahvaljujući showu

Foto: Facebook

BIVŠI farmer iz RTL-ove emisije Matija Ričko iz Strmca Samoborskog srodnu dušu nije pronašao u petoj sezoni "Ljubav je na selu", no pronašao ju je upravo zahvaljujući showu te će se uskoro vjenčati.

Barbara Stanić nije bila u showu jer je prekasno doznala za prijave, no to je nije spriječilo da se samoinicijativno javi Matiji. Ubrzo se rodila ljubav, uslijedila je romantična prosidba u Parizu, a uskoro će uploviti i u bračnu luku.

"Pronaći nekoga koga voliš i tko voli tebe je zaista prekrasan osjećaj. No pronaći pravu srodnu dušu je riječima neopisiv osjećaj. Srodna duša je netko tko te razumije kao nitko drugi, voli te kao nitko drugi i zauvijek će biti tu za tebe, bez obzira na sve. Kažu da ništa ne traje zauvijek, ali ja vjerujem u činjenicu da za neke, ljubav živi čak i kad odemo, a to smo mi. Kad sam se najmanje nadala, imala potpuno drugačije planove za sebe, pojavio si se ti...nenadano zakoračao u moj život gdje ćeš zauvijek i ostati...zarobio si svaki djelić moga srca. Ne postoje riječi kojima ti mogu opisati moju sreću, jedino što ti mogu reći je da zahvaljujem dragom Bogu iz dana u dan što mi te poslao u život. Ti si najbolje što mi se ikada dogodilo u životu. Malo je reći da te volim do neba i nazad", napisala je presretna zaručnica bivšeg zavodnika iz popularnog showa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.