Zašto je Usher nosio rukavice tijekom nastupa na Super Bowlu? Fanovi imaju teoriju

Foto: Profimedia/EPA

USHER je nastupio u poluvremenu Super Bowla, a fanovi su uočili zanimljiv detalj koji je potaknuo raspravu na internetu. Iako se tijekom nastupa presvukao u nekoliko navrata, a u jednom trenutku i skinuo majicu, Usher je cijelo vrijeme nosio rukavice. 

Pojavile su se razne teorije o tome zašto ih je nosio, a njegovi obožavatelji vjeruju da je postojao poseban razlog za to. Naime, uoči nastupa na Super Bowlu, Usher je fanovima otkrio što mogu očekivati od njegovog nastupa. 

"Razmišljam o tome što je naša zemlja predstavljala za crne umjetnike. Morali su u nekom trenutku proći kroz kuhinje kako bi uopće mogli nastupiti pred publikom, ali morali su se vratiti kroz ta ista vrata i otići u drugu državu učiniti istu stvar", izjavio je. 

Posveta Michaelu Jacksonu? 

Zbog te izjave fanovi su uvjereni kako je Usher nosio rukavice kao posvetu Michaelu Jacksonu. Pjevač je tijekom nastupa promijenio nekoliko pari rukavica, a jedna od njih bila je bijela i svjetlucava rukavica, slična onoj koju je nosio Michael Jackson. 

Pokojna pop zvijezda često je izlazila na pozornicu noseći samo jednu bijelu rukavicu, a fanovi pišu kako je Usher tim potezom odao počast Jacksonu. Neki su čak napisali i kako su primijetili da je Usher na svom nastupu imao slične plesne pokrete poput Jacksona.  

Podsjetimo, Jackson je održao nastup 1993. u poluvremenu Super Bowla i tako postavio standard onima koji su došli nakon njega. Taj je nastup proglašen jednim od najboljih u povijesti NFL-a. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.