Zaručnica Raya Liotte oprostila se od njega: "To je ljubav o kojoj se sanja"

Foto: Instagram

ZARUČNICA nedavno preminulog glumca Raya Liotte, Jacy Nittolo, oprostila se od njega dirljivom objavom na svom Instagram profilu.

"Moj je život tijekom posljednjih nekoliko godina bio zaista čudesan. Ray i ja dijelimo duboku ljubav koju ću u svome srcu zauvijek čuvati. Smijali smo se svaki dan i bili smo nerazdvojni. Naša je kemija bila divlja na najbolji način. On mi je bio sve na svijetu i nismo se mogli zasititi jedno drugog. To je prava ljubav o kojoj se sanja. On je bio najljepša osoba koju sam poznavala, a čak je i to podcjenjivanje", napisala je u objavi.

Liotta i Nittolo, inače po struci frizerka, zaručili su se u prosincu 2020. godine, a upoznali su se zahvaljujući svojoj djeci. Njegova kći Karsen i Nittolin sin Chazz sreli su se na jednoj zabavi i ubrzo odlučili spojiti svoje roditelje. Liotta je u jednom intervjuu ispričao kako se njegova zaručnica iznenadila doznavši s kime bi trebala ići na spoj.

"Pričekajte malo, nije li on u svojim 60-ima? Ja sam u 40-ima", prepričao je Liotta njezine riječi priznajući kako je njega malo obeshrabrila činjenica i što je njegova partnerica tada imala i 10-godišnjeg sina. "Kad ste u svojim 60-ima, posljednja stvar koju želite je 10-godišnjak. Na svu sreću, dječak je super", rekao je glumac.

Par je započeo vezu prije dvije godine, a prvi put se u javnosti pojavio na crvenom tepihu uoči dodjele nagrada Independent Spirit u veljači 2020. godine. Liotta je preminuo u snu u Dominikanskoj Republici gdje je 26. svibnja snimao Dangerous Waters.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.