Zaručnica Raya Liotte: Nedostaje mi svake sekunde svakog dana

Foto: Instagram

JACY NITTOLO, zaručnica Raya Liotte, objavila je na svom Instagram profilu posvetu glumcu koji je preminuo 26. svibnja ove godine u Dominikanskoj Republici, gdje je bio na snimanju filma Dangerous Waters.

"Teško je vjerovati da je prošlo mjesec dana. Nema riječi kojima bi se moglo opisati kroz što prolazi netko tko se suočava s tako iznenadnim gubitkom. Nedostaje mi svake sekunde svakog dana", započela je Nittolo svoju objavu posvećenu Liotti.

"Svakog mi dana tračak svjetla donosi to što vrijeme provodim s našom djecom. U tako dubokoj boli nalazim toliko ljubavi i smijeha. Naši su životi sada krhki, ali pokušavamo jedni drugima biti oslonci", napisala je.

Inače, Liotta i Nittolo su se upoznali upravo zahvaljujući svojoj djeci. Njegova kći Karsen i njen sin Chazz sreli su se na jednoj zabavi te su odlučili spojiti svoje roditelje. Glumac je u jednom intervjuu ispričao da se njegova zaručnica iznenadila kad je doznala da treba ići na spoj upravo s njim.

Vezu su započeli prije dvije godine, a prvi su se put zajedno pojavili u javnosti na crvenom tepihu uoči dodjele nagrade Independent Spirit 2020. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.