Zapuštena Pamela Anderson o kreditnoj kartici može samo sanjati

FOTOGRAFIJE Pamele Anderson sa svečanog otvorenja striptiz kluba "Sapphire" u New Yorku pokazuju da nekoć velika zvijezda i zavodnica danas izgleda jako loše i zapušteno. U posljednje vrijeme, naime, kruži priča kako je Pamela bankrotirala, što ona ignorira i govori samo o svojoj novoj ljubavi.

Bolje u prikolici nego na ulici

Mlađahni instruktor ronjenja Jamie Padgett, s kojim je u vezi tek nekoliko mjeseci, potpuna je suprotnost njezinim dosadašnjim izabranicima. Nakon rockera Tommyja Leea i Kid Rocka, Jamie je pravo osvježenje. Oronulu zvijezdu "Baywatcha" primio je u svoj dom u Malibuu, brine se o njenim sinovima, koje ima s Tommyjem Leeom, i pruža joj podršku u teškim trenutcima.

Prijatelji bliski Pameli kažu da je odlučila i treći put uploviti u bračnu luku i to prvenstveno kako ne bi završila na ulici te kako bi joj pomogao u uzdržavanju sinova. "Pamela nema ništa. Živi u Malibuu u prikolici, a o kreditnoj kartici može samo sanjati. Navodno ima nešto novca u gotovini, no to je vrlo malo", rekao je jedan njen prijatelj. Izgleda da tijekom burnog zvjezdanog života, najpoznatija silikonka nije previše razmišljala o budućnosti i problemima koje ona nosi kad izblijedi zvjezdani sjaj.

I.M.L.
Foto: JLP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.