Zapela u avionu na šest sati pa otkrila bez čega više nikada neće letjeti

Screenshot: YouTube (na fotografiji nije osoba iz teksta)

PUTOVANJA avionom mogu biti neugodno iskustvo, pogotovo ako dođe do komplikacija i morate u njemu provesti duže vremena nego što ste mislili. 

Upravo takvo iskustvo opisala je novinarka Insidera Monica Humphries koja je ispričala kako se našla u nezgodnoj situaciji zbog koje je naučila da uvijek mora ponijeti u avion jednu ključnu stvar. 

Zapela u avionu 

"Moj let iz Bentonvillea u Arkansasu za Denver u Coloradu preusmjeren je nakon što je jaki vjetar onemogućio slijetanje u denversku zračnu luku, a kako avion nije imao dovoljno goriva, kapetan je najavio da idemo u Colorado Springs. Nekoliko minuta kasnije obaviješteni smo da umjesto toga idemo u malu zračnu luku u Pueblu u Coloradu", napisala je. 

Dok je avion slijetao na pistu, stjuardesa je obavijestila putnike da neće izlaziti iz aviona te su tako zapeli u avionu dok su čekali da stigne kamion s gorivom. 

Nevolje s mobitelom 

"Nisam znala koliko će to trajati, ali bila sam sigurna da mi baterija telefona neće izdržati do kraja leta. I nije, a nakon glavobolje koju mi je zadao prazan telefon, odlučila sam da nikad više neću putovati bez prijenosnog punjača", otkrila je novinarka. 

Objasnila je kako je putovala na vjenčanje te je u avion ušla tek s djelomično napunjenim mobitelom. Mislila je kako joj neće trebati prijenosni punjač, već će mobitel jednostavno napuniti u hotelskoj sobi. 

Međutim, letovi ne idu uvijek po planu, a djevojka nije računala na moguće probleme tijekom leta te da će se let koji je trebao trajati dva sata produžiti na šest sati putovanja. 

Nigdje bez punjača 

"I dok mi je telefon polako umirao u avionu u Pueblu, mahnito sam tražila utičnicu, no nije je bilo", ispričala je, dodajući kako je tada odlučila isključiti mobitel kako bi uštedjela ono malo baterije što joj je ostalo. 

Srećom, ostalo joj je dovoljno baterije za Google Maps koji joj je pokazao dio puta, a kad se mobitel ugasio, znala je kako doći do smještaja.

"Ipak, da sam bila u nekom nepoznatom gradu, imala bih problem i zbog toga više nikada ne putujem bez prijenosnog punjača", zaključila je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.