Video - Žanamari Lalić promovirala novi album: Rock`n`roll je samo izašao iz mene

ŽANAMARI LALIĆ je žestokim koncertom promovirala novi album "Druga vrsta" koji je nedavno izdala. Na njemu je predstavila svoj i autorski rad svog benda, u kojemu bubnjeve svira njezin dečko Emil. "Promocija je bila super, toliko je ljudi došlo, koje znam i ne znam", rekla nam je pjevačica nakon svirke u Hard Placeu.

Žanamari kaže kako su je mnogi upozoravali da će izgubiti dio publike nakon promjene glazbenog stila, ali to joj nije toliko važno. "Puno su mi važniji oni koji me dođu slušati, umjesto onih koji su samo dolazili vidjeti nekoga u minici", rekla nam je te dodaje kako je rock samo "izašao" iz nje. Iako ne voli etiketiranje, ni u životu ni u glazbi, kaže da ni sama ne zna kakve bi još pjesme mogla napraviti. "Jednu novu smo složili danas na probi".

Kaže da kao osoba nije zahtjevna i ne traži luksuz, brendiranu odjeću i slične stvari pa misli da će moći preživjeti od rocka u Hrvatskoj. "Imam ovaj kaput na sebi već pet godina i vjerojatno ću ga imati i sljedećih 15. Situacija nije dobra ni u svijetu, ni kod nas, ni u glazbi, ali nekako će ići, dokle god radim ono što volim", misli pjevačica. Na promociji su bili i neki od njezinih kolega s estrade, među kojima i ekipa iz Opće opasnosti, Jurica Pađen, Viktor Drago, Nenad Korkut, Sandi Cenov te brojni drugi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.