Zalutali metak ubio trudnu 24-godišnju influencericu i njezino nerođeno dijete

Foto: Instagram

TRUDNA zvijezda Instagrama i njezino nerođeno dijete ubijeni su tijekom policijske pucnjave.

Kathlen de Oliveira Romeu (24) ubio je zalutali metak tijekom pucnjave u Lins de Vasconcelosu u Brazilu, oko 15 kilometara zapadno od Rija de Janeira. Hitno je prebačena u bolnicu, no preminula je tijekom puta, prenosi Daily Star.

Kathlen, koja se nedavno preselila baš zbog nasilja u njezinu susjedstvu, vijesti o svojoj trudnoći dijelila je s više od 20 tisuća pratitelja na Instagramu. Samo dva sata prije nego je ubijena, objavila je fotografiju trudničkog trbuščića.

Policija je potvrdila Kathleninu smrt tijekom pucnjave između policajaca i kriminalne bande. Dodaje se da će biti pokrenuta istraga o tome tko ju je ustrijelio. Cesta u blizini morala se zatvoriti nakon što je ubojstvo izazvalo bučni prosvjed.

Reality zvijezda Thelma Assis, koja je pobijedila u brazilskoj inačici Big Brothera, na društvenim mrežama, kao i mnogi, izrazila je tugu. "24 godine. Mlada i puna života. Toliko slomljenih obitelji, toliko prekinutih života...", napisala je. "Ovaj genocid mora stati. Nema riječi koje mogu utješiti obitelji Kathlen Romeu i mnogih drugih."

Njezin partner Marcelo Ramos također se dirljivim riječima oprostio od nje. I mnogi drugi ispod njezinih objava na Instagramu pišu poruke sućuti njezinoj obitelji i poznanicima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.