Zajedno su 8 godina. Neumorno je brani od trolova i zove "ljubavlju svog života"

Foto: Profimedia

LAUREN Fryer, cura nogometaša Arsenala Declana Ricea, koja se ovih dana našla na meti internetskih trolova zbog izgleda, u vezi je sa zvijezdom Arsenala od srednje škole i imaju dijete. Evo kako je krenula njihova ljubav. 

Par je počeo izlaziti kada su oboje imali samo 17 godina, nakon što su se upoznali u školi. Iako njihova ljubav traje već osam godina, svoju vezu drže daleko od očiju javnosti. Lauren se često može vidjeti na tribinama, odakle podržava Declana tijekom utakmica. Zajedno su se pojavili i na Reading Festivalu 2021. godine, gdje su se slikali s Liamom Gallagherom iz Oasisa. 

Par živi zajedno u Londonu jer Declan trenutno igra za Arsenal. Također imaju kuću u Kingstonu, gdje su odrasli. Prvo dijete rodilo im se u kolovozu 2022. godine. Nogometaš je otkrio tetovažu posvećenu sinu Judeu tijekom utakmice kada je igrao za West Ham United. Imaju i psa Raffa kojeg je Rice poklonio Lauren za Božić jedne godine nakon njihovog romantičnog putovanja u Pariz. 

Lauren je velika podrška svom dečku

Rice je prethodno priznao da je Lauren ljubomorna na njegovu vezu s Chelseajevim nogometašem Masonom Mountom, njegovim prijateljem iz djetinjstva. Tvrdi da mu je ona često prigovarala da on voli njega više nego nju. Lauren je bila jako ponosna na svog dečka kada je okrunjen za najboljeg igrača godine na ceremoniji London Football Awards. "Ne mogu biti ponosnija. Zaslužuješ još više", napisala je na društvenim mrežama.

Podsjetimo, Lauren je dobila hrpu hejterskih komentara na račun fizičkog izgleda. Mnogi su u komentarima pisali kako nogometaš ima niske standarde te da može naći bolju od nje. Lauren na Instagramu ima 64 tisuće pratitelja i, iako je izbrisala sve svoje objave, zadržala je javni profil.

Declana su i na presicama počeli ispitivati o privatnom životu, a on ju je neumorno branio. "Ona je ljubav mog života. Za mene nema bolje", govorio je.

Pročitajte više