"Za tatu je ovo vrhunac moje karijere": Nina Badrić prisjetila se scene s Nadarevićem

Screenshot: Instagram

PJEVAČICA Nina Badrić prisjetila se legendarnog bosanskohercegovačkog glumca Mustafe Nadarevića i objavila videoisječak scene s njim iz serije Lud, zbunjen, normalan. Otkrila je i da je glumca posebno voljela jer ga je obožavao njezin otac.

"Jedne proste sarajevske zime imala sam čast stati u isti kadar s veličanstvenim Mustafom Nadarevićem. Kroz svoj posao upoznala sam iznimne i posebne ljude, a jedan od njih je svakako Mustafa. I posebno sam ga voljela jer ga je obožavao moj tata. Koliko god pjesama sam snimila niti jedna za njega nije bila ravna gostovanju u LZN. To je za njega bio vrhunac moga uspjeha", napisala je u opisu objave.

Marijana Mikulić: Imam i ja takve doma

U komentarima joj se javila glumica Marijana Mikulić i otkrila da je ista situacija i kod nje. "Imam i ja takve doma, kojima je moj nastup u Lud, zbunjen, normalan vrhunac moje karijere bio", napisala je.

Podsjećamo, Mustafa Nadarević preminuo je u 78. godini nakon duge i teške bolesti. Godine 2012. oženio se sa slovenskom dizajnericom Slavicom Radović, a iste je godine preminula u 48. godini. Prethodno se ženio dva puta. Iz prvog braka Mustafa je imao kćer Nađu, a iz drugog braka kćer Nanu i sina Ašu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.