Za otvorenje Re-Vel-In festivala svjetla na Stradunu bit će ugašena, Sponza će doživjeti metamorfoze

RE-VEL-IN FESTIVAL doživjet će večeras spektakularno otvaranje na Stradunu uz dosad neviđenu 3D Mapping projekciju na tvrđavi Sponza, s početkom u 23 sata.

Organizatori festivala priredit će brojnim gostima festivala veličanstvenu predstavu za čiju izvedbu će biti ugašena svjetla na Stradunu, a Sponza će doživjeti brojne vizualne metamorfoze. Naizgled jednostavna ideja, da se fiksirani objekti, zgrade, animiraju 3D videom - rezultirala je najimpresivnijim projekcijama dostupnim današnjom tehnologijom. Neki od najpoznatijih primjera 3D Mappinga izvedeni su u svjetskim metropolama poput Madrida, Beča, Singapura i Sydneya, a večeras će u potpunosti promijeniti vanjski izgled tvrđave Sponza.

3D mapping i u klubovima

Ovom jedinstvenom atrakcijom i nastupom 14-godišnjeg DJ-a Djive Bjelančića započet će prvi Re-Vel-In Festival koji će se do nedjelje, 31. srpnja održavati u Culture Clubu Revelin. Headliner večerašnjeg programa je Tom Novy uz kojeg će nastupiti Lemon, Audiometric i Djivo. Osim sjajnih nastupa posjetitelji festivala moći će uživati i u 3D mapping u samom klubu uz potpuno novu, spektakularnu rasvjetu i razglas kakav se još nije čuo na ovim prostorima.

Proteklih dana digla se ogromna prašina oko festivala na kojem se očekuje nekoliko tisuća ljudi dnevno, kako građana Dubrovnika, tako i njihovih brojnih gostiju. Ulaznica je ostalo još jako malo u prodaji, stoga se svima preporučuje da što prije kupe svoju.

Slijedećih dana pozornicom festivala proći će velika svjetska imena poput Inne, Josha Winka, Dannyja Howellsa i Sharama. Glavne zvijezde festivala pokazale su se prilično nezahtjevne u svojim riderima. Uz standardne uvjete prijevoza (luksuzni Mercedes ili VW minikombiji), osiguranja i cateringa u backstageu svi će biti smješteni u luksuznom hotelu Rixos, a bit će im poslužene i brojne domaće delicije.


http://www.revelinfestival.com/
http://www.facebook.com/ravelinfestival
http://www.twitter.com/revelinfestival

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.