Ivanka Mazurkijević otišla u Liverpool navijati za svog Mrleta

Foto: Index

U LIVERPOOLU je i Ivanka Mazurkijević, partnerica Damira Martinovića Mrleta.

Ivanka u Liverpoolu navija uz hrvatsku zastavu i u majici s natpisom "ŠČ!". "Toliko šljokica i pozitivne energije na jednom mjestu dugo niste mogli zamisliti! ŠČ! znaju svi, a mi smo uzbuđeni jer nije mala stvar da te cijela kugla vidi! Let3 najjači!" poručila je Ivanka.

Zajedno su 12 godina

Mrle je 12 godina u vezi s Ivankom. Par ima kćer Evu, za koju su često u intervjuima naglašavali da je njihov ponos.

Upoznali su se tijekom pripremanja predstave Kiklop Scene Velika Gorica, u kojoj su nastupali svi članovi riječkog benda. "Nakon što je HDZ pobijedio u Gorici, odmah su nas skinuli, a zadnja predstava je bila Kiklop Ivice Buljana. Provokativna i snažna predstava koja je i zbog našeg odlaska uzburkala moje uspavane srčane zaliske. Tu se iz pepela rodila Eva. Prva žena", ispričala je Ivanka jednom prilikom za domaće medije.

U rujnu 2021. godine planirali su vjenčanje, no morali su ga otkazati. Ivanka je dan prije svadbe saznala da je pozitivna na koronavirus.

"Trebalo je biti spektakl vjenčanje, s cijelim popratnim programom, no budući da je Ivanka pozitivna, morali smo otkazati. To ne znači da se vjenčanje neće održati, već će biti odgođeno dok Ivanki ne prođe period samoizolacije. Vjenčanje bi se trebalo održati za otprilike tri tjedna, no zasad nemamo točan datum", ispričala je tada Ana iz organizacije vjenčanja za Index.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.