Youtuber kojeg prati 111 milijuna ljudi uzima pauzu od snimanja, razlog je dirljiv

Foto: Instagram

JEDAN od najpopularnijih youtubera na svijetu PewDiePie uzima pauzu od snimanja. Vijest o pauzi objavio je na svom YouTube kanalu gdje ga prati 111 milijuna ljudi.

Stiže beba

Naime, 33-godišnji youtuber pravog imena Felix Arvid Ulf Kjellberg i njegova supruga Marzia uskoro će dobiti svoje prvo dijete. Vijest o prinovi objavio je još u veljači te je rekao da je uzbuđen što će zasnovati obitelj sa ženom koju voli.

Sada je objavio da je termin poroda vrlo blizu i da to znači da neko vrijeme neće snimati za YouTube.

"Samo sam htio reći da beba stiže vrlo brzo. Vrlo sam blizu da postanem tata. Jako, jako, jako sam uzbuđen. Ne znam kako će biti. Ne znam hoću li imati vremena za snimanje videa. Hoće li biti kaosa? Ne znam, ali pretpostavljam da neko vrijeme neću ništa objavljivati", rekao je PewDiePie u videu koji je u jednom danu pregledan više od 2.4 milijuna puta.

"Dakle, samo sam vam htio reći hvala za svu podršku u ovim vlogovima. Tako smo sretni što ste uživali u njima i možemo podijeliti dio našeg života ovdje, ali mislim da bismo za sada mogli malo uzeti pauzu dok se opet ne vratimo. Hvala", dodao je. Kada će ponovno krenuti sa snimanjem nije objavio. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.