Wiz Khalifa uhićen u Rumunjskoj jer je pušio travu na pozornici, objavljene snimke

Screenshot: TikTok

Wiz Khalifa uhićen je za vikend u Rumunjskoj jer je pušio marihuanu tijekom nastupa na glazbenom festivalu. Khalifa, čije je pravo ime Cameron Jibril Thomaz, nastupao je na Beach Please! festivalu u subotu.

USA Today objavila je da je reper uhićen i optužen za "ilegalno posjedovanje droga" nakon što je zapalio joint na pozornici. U Rumunjskoj je konzumacija marihuane ilegalna. Pušten je iz pritvora.

Proširile se snimke s nastupa

Hip-hop zvijezda oglasila se u nedjelju na društvenim mrežama i naizgled se ispričala za incident. "Nastup je bio nevjerojatan. Nisam mislio omalovažavati Rumunjsku time što sam zapalio na pozornici. Bili su puni poštovanja i pustili su me. Vratit ću se uskoro, ali bez velikog jointa", napisao je na X-u. 

Istraga o ilegalnom posjedovanju droga je u tijeku, navode američki mediji. Društvenim mrežama proširile su i snimke s njegovog nastupa na kojima se vidi da Wiz puši, a potom i da ga odvodi policija.

@silvia.andreea @Wiz Khalifa #wizkhalifa #arestat #beachplease ♬ See You Again (feat. Charlie Puth) - Wiz Khalifa
@dozacudetoate #sellydesprewizkhalifa #viral #fy #travisscott #goviral #selly #wizkhalifa #costinesti #theozeciu #beachplease ♬ original sound - Doza Cu De Toate

Khalifa, inače, ima brend medicinske marihuane pod nazivom Khalifa Kush.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.