William i Kate traže novog zaposlenika, mora raditi i van radnog vremena

Foto: Profimedia

Kate Middleton i princ William šire svoj tim zaposlenika i trenutno traže nove kadrove preko društvenih mreža, prenosi Daily Mail.

Oglas bio objavljen na LinkedInu

Kraljevski par treba PR stručnjaka koji će im pomoći u radu u Velikoj Britaniji, kao i na međunarodnim putovanjima. Iako se navodi da će zaposlenik raditi iz Kensingtonske palače, postoji mogućnost razgovora o fleksibilnom radnom aranžmanu. Preko 100 kandidata prijavilo se na oglas na LinkedInu.

Iz oglasa nije jasno radi li se o novoj poziciji u komunikacijskom timu ili zamjeni za prethodnog višeg časnika za komunikacije koji je dao ostavku. Od odabranog kandidata očekuje se da putuje i radi u drugim kraljevskim rezidencijama, poput Buckinghamske palače i dvorca Balmoral.

Posao na puno radno vrijeme

Traže osobu koja dobro poznaje društvene mreže i ima iskustva u pisanju priopćenja za medije. Kandidat će biti zadužen za planiranje i provedbu komunikacijskih aktivnosti. Oglas navodi da će izabrana osoba voditi komunikacijske planove za njihove angažmane i podržavati provođenje komunikacijskih strategija, kao i odgovarati na medijske upite.

Pozicija je na puno radno vrijeme od ponedjeljka do petka, ali zahtijeva i rad izvan standardnog radnog vremena zbog medijskih upita. Nakon što se prijavilo više od 100 osoba, oglas je zatvoren.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.