Whoopi Goldberg obranila Mela Gibsona, a Oksanu nazvala lažljivicom željnom novca

OSIM što je stala u obranu Mela Gibsona, Whoopi Goldberg popljuvala je Ruskinju Oksanu Grigorievu jer smatra da ona nije nikakva žrtva njegovog zlostavljanja. Naime, popularna glumica nedavno je izjavila da jako dobro poznaje Mela te da on nije rasist, kako ga neki nazivaju, a sada je pak rekla da ne vjeruje Oksaninim glupostima jer, da je istina to sve što priča u medijima, onda je već odavno trebala zlostavljanje prijaviti policiji.

"Je li Oksana nazvala policiju kada ju je Mel udario? Nije... Ako te muškarac udari dok u naručju držiš malu bebu, onda bi prvo trebala obavijestiti policiju?! Razumijem da nije svim žrtvama lako, ali ne vjerujem njezinim sranjima. Mislim da je ona samo htjela lovu", kazala je tamnoputa glumica.

Dok se neki slažu s Whoopi, neki pak smatraju da nije u redu što se okomila na Oksanu, a ne na Mela, koji je svoju bivšu djevojku navodno psihički i fizički zlostavljao. "Mislim da je nepošteno stvarati zaključke zbog kojih Oksana nije odmah nazvala policiju. Whoopi, uvijek sam se divila tvom talentu, radu i gledištu. Znam da se brineš o pravima žena i zato nam pomozi da prekinemo nasilje nad ženama i djecom. Trebamo te na našoj strani, strani žrtava", napisala je u otvorenom pismu medijima Gloria Allred, poznata i moćna odvjetnica brojnih zvijezda, koja je ogorčena izjavama glumice.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.