Westlife se raspao nakon 14 zajedničkih godina: "Bilo je ovo ostvarenje sna za sve nas"

WESTLIFE je slomio srca brojnih obožavatelja sinoćnjom objavom da nakon 14 zajedničkih godina njihovoj suradnji dolazi kraj. U priopćenju kojeg potpisuju sva četvorica članova popularnog boy benda - Nicky Byrne, Kian Egan, Mark Feehily i Shane Filan, navodi se kako će im turneja iduće godine biti posljednja u zajedničkoj karijeri. Popularni irski boy bend osnovan je 3. srpnja 1998. godine. U početnoj je postavi bio i Brian McFadden, koji je bend napustio 2004. godine.

"Nakon 14 godina, 26 hitova u Top 10, uključujući i 14 broj jedan singlova, 11 albuma u Top 5, 10 rasprodanih turneja, više od 44 milijuna primjeraka albuma prodanih diljem svijeta i bezbroj sjećanja koje ćemo zauvijek nositi sa sobom, obavještavamo vas da se razilazimo nakon izdavanja kolekcije najvećih hitova u studenom i turneje iduće godine. Ova odluka je dogovorna, sad želimo zasluženu stanku kako bismo uživali u plodovima svog dosadašnje rada i potražili nove izazove", poručili su dečki iz Westlifea i dodali kako se iznimno vesele oproštajnoj turneji.

"Tijekom godina nam je Westlife bio puno više od benda. Westlife je obitelj. Želimo zahvaliti svojim obožavateljima što su bili s nama na ovom sjajnom putovanju i što su bili dio naše obitelji. Kad smo 1998. godine započeli sa zajedničkim radom nismo mogli ni zamisliti da ćemo 14 godina kasnije i dalje snimati, ići na turneje i imati zajedničke hitove. Bilo je ovo ostvarenje sna za sve nas", poručili su opraštajući se od obožavatelja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.