WAG-sice u tenisu: Provjerite tko su žene koje stoje iza velikih svjetskih tenisača

NA SLUŽBENIM stranicama Australian Opena osvanula je lista Top 10 WAG-sica u tenisu. Neke od njih prisutne su na većini natjecanja svojih muškaraca, dok su druge tamo samo ponekad.

Mirka Federer

Na prvo mjesto smjestili su Mirku Federer. Nekadašnja tenisačica postala je supruga dugogodišnjeg najboljeg tenisača svijeta. Mirka je prava zvijezda među suprugama i djevojkama u glavnim ložama tijekom turnira. Prije udaje, Rogeru je neko vrijeme bila PR menadžerica, a onda ga je prije jedanaest godina osvojila. Vjenčali su se 2009. godine, a prije dvije godine dobili su i blizanke.

Bec Cartwright

Bec Cartwright supruga je Lleytona Hewitta već sedam godina. Jedan od najvažnijih dana u njegovom životu bio je 30. siječnja 2005 godine, kada je u istom danu izgubio finale Australian Opena, ali i zaprosio australsku glumicu Bec. Od tad su nerazdvojni, vjenčali su se šest mjeseci poslije te dobili troje djece. Većinu vremena provode na Bahamima, no i dalje često dolaze i borave u Sydneyu, prenosi B92.

Brooklyn Decker

Na trećem mjestu Australci vide prekrasnu suprugu Andyja Roddicka. Manekenka i glumica Brooklyn Decker san je mnogih muškaraca, koji jedva čekaju njezine golišave editorijale u kupaćim kostimima. Iako je karijeru započela kao model, pokušava se probiti u svijetu glume te se pojavljuje u filmovima i serijama. Brooklyn i Andy vjenčali su se 2009. godine, kad je imala sve 21 godinu.

Jelena Ristić

Četvrto mjesto zauzela je lijepa Jelena Ristić, dugogodišnja djevojka Novaka Đokovića. Mnogi smatraju da je Novakov uspjeh lako povezati sa činjenicom da ga Jelena prati na turnire. Par je u vezi od 2005. godine, kada je Novak bio daleko od titule najvećeg tenisača današnjice. Uspio je osvojiti teniski svijet, a u svemu ga podržava njegova Jelena.

Maria Francisca Perello

Rafael Nadal u vezi je sa svojom sugrađankom Marijom Franciscom Perello. Djevojka je uspješno završila menadžment, a za razliku od ostalih djevojaka tenisača, ona inzistira na svojoj privatnosti i rijetko se pojavljuje na turnirima. Prekrasna Kim Sears kćerka je trenera Ane Ivanović i djevojka Andyja Murraya. Popularni Škot živi u Londonu i odan je svojoj djevojci već nekoliko godina.

Donay Meijer

Bernard Tomić jedna je od najvećih nada australskog tenisa, a ljubi zgodnu Donay Meijer. Nekadašnja tenisačica i manekenka, a danas studentica farmacije, privlači pažnju gdje god se pojavi. Par se upoznao i prohodao prošle godine, a iako ne daje previše izjava za medije, Donay rado udovolji fotoreporterima, koji je uvijek žele pred svojim objektivom.

Biljana Šešević

Srpska voditeljica Biljana Šešević je supruga Janka Tipsarevića. Iako je u rodnoj zemlji poznata odavno, svjetsku slavu stekla je tek brakom s Jankom. Vjenčali su se na ljeto 2010. godine, a nakon toga Tipsarević je postao jedan od deset najboljih tenisača na svijetu.

Sara Foster

Glumica Sara Foster pojavljuje se u mnogim poznatim američkim serijama, ali i ložama na teniskim turnirima. To možemo zahvaliti njezinom suprugu Tommyju Haasu. Zajedno su već nekoliko godina, a 2010. godine dobili su kćerkicu Valentinu.

Nikol Vajdišova

Na deseto mjesto ljestvice smještena je Nikol Vajdišova, koja je tenis napustila u 20. godini zbog nezainteresiranosti za taj sport. Neki krive i njezinog dečka Radeka Štepaneka, poznatog srcolomca među tenisačima. Kada je započela vezu s njim 2007. godine, karijera joj je počela kretati silaznom putanjom. Iako se povukla iz sporta, tenis je ostao veliki dio njezinog života zbog Radeka, s kojim putuje po turnirima. Par se vjenčao 2010. godine nakon što se ona povukla iz tenisa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.