Vukodlak Taylor Lautner vješto izbjegao odgovoriti na pitanje o homoseksualnosti

NAJNOVIJA zvijezdica koju je iznjedrio nastavak sage Sumrak, Taylor Lautner, u intervjuu za Rolling Stone vješto je izbjegavao odgovoriti na pitanja o svojoj seksualnosti, navodnoj vezi s Taylor Swift te je priznao da su ga u školi maltretirali.

Glasine o tome da je mlađahni Taylor Lautner homoseksualac, kolaju već neko vrijeme, ali njegove vjerne obožavateljice nisu obraćale pozornost na njih. Slično se govorilo za svaku od glumačkih zvijezda Sumraka, ali Lautner koji u filmu igra vukodlaka Jacoba, najčešća je tema takvih tračeva. U intervjuu za Rolling Stone nabildani je 17-godišnjak uspio izbjeći direktan odgovor na pitanje o tome voli li više cure ili dečke. "Ok, vidim kamo ovo ide. Zanimljiv izbor", rekao je mladi glumac. Kad ga je novinar ponovo pokušao potaknuti da kaže nešto o tome, Taylor je samozatajno odgovorio: "Mnogo je glasina".

Matretirali ga u školi


Nagađalo se da je mlada zvijezda u vezi s pjevačicom Taylor Swift no glumac nije niti na to dao direktan odgovor. "Izvrsno se slažemo. Ona je divna djevojka. Osim što je lijepa, vrlo je zabavna, karizmatična i ugodna u društvu", nahvalio je Taylor svoju prijateljicu i rekao da su prilično bliski.

Lautner nije uvijek bio poželjan i popularan kao sada, već su ga školski kolege često maltretirali. "Bio sam glumac, i kad sam bio u školi, znalo je biti maltretiranja. Nisu me fizički napadali, ali ismijavali su ono čime se bavim", priznaje 17-godišnjak koji kaže da nikad nije bio pretjerano samopouzdan. "Ova popularnost mogla se dogoditi svakome tko bi glumio Jacoba. Ja sam bio dovoljno sretan i dobio tu priliku. Jako sam zahvalan. To je zbog Sumraka, a ne zbog mene", kaže 17-godišnji glumac.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.