Vraća se jedna od najpopularnijih serija ikad, otkriveni detalji o 10 epizoda

Foto: Imdb

HOĆE li se Serena van der Woodsen i Blair Waldorf ponovno pojaviti u seriji Gossip Girl, pitanje je koje je najviše zanimalo fanove ove serije otkako je službeno objavljeno da se Tračerica vraća. 

Blake Lively, Leighton Meester i Penn Badgley neće se pojaviti u novoj verziji serije osim ako to ne budu željeli.

"Ako žele biti uključeni na neki način, mi ćemo im to omogućiti. Bilo bi sjajno vidjeti ih ponovno", kazao je producent Josh Schwartz.

Bez obzira odluče li se ovi glumci ponovno pojaviti u seriji, Serena, Blair, Nate i Dan ostat će dio priče, potvrdio je producent za Entertainment Tonight.

Emily Alyn Lind, 18-godišnja glumica, dobila je jednu od glavnih uloga u novoj verziji serije Gossip Girl, prenosi E!News. Emily je to potvrdila i na svom Instagram profilu.

"Vidimo se uskoro, Upper East Side", napisala je. 

Nova skupina "Upper East Sidersa" tako će doći na male ekrane osam godina nakon emitiranja posljednje sezone Gossip Girl. E!News je također objavio da je nekoliko drugih glumaca dodano u projekt, a među njima su Whitney Peak, Eli Brown, Johnathan Fernandez i Jason Gotay. Osim kratkog sinopsisa o liku tinejdžerice Audrey koju će glumiti Lind, nisu objavljeni nikakvi detalji o likovima koje će igrati ostali članovi glumačke ekipe.

Gossip Girl sastojat će se od deset epizoda koje će trajati po sat vremena. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.