Voditeljicu napali zbog fotografija s djecom: "Nas bi kaznili zbog toga"

Foto: Instagram

HOLLY WILLOUGHBY, jedna od najpoznatijih britanskih voditeljica, objavila je fotografiju sa svoje troje djece nastalu tijekom obiteljskog putovanja u Australiju i time uspjela razljutiti jedan dio svojih pratitelja.

Naime, nekima je zasmetalo što je Holly povela djecu na putovanje dok u Velikoj Britaniji još traje nastava. "Lijepo je vidjeti kako ti lako možeš izvući djecu iz škole, a mi drugi za to možemo dobiti i kaznu", "Zanima me kažnjavaju li se i zvijezde kad izvuku djecu iz škole?", "Kršiš pravila o školskim praznicima, to nije u redu", bunili su se Britanci.

Drugi su stali u obranu lijepe voditeljice. "Vi nemate pojma kako funkcionira industrija zabave. Posve je normalno da roditelji povedu svoju djecu sa sobom tijekom dužih putovanja", "Sigurna sam da su djeca imala tutora i tijekom putovanja", "Holly ja te razumijem, ni ja ne bih mogla dugo bez djece", komentirali su.

Inače, u Velikoj Britaniji, roditelji čija djeca često ili dugo izostaju s nastave ili redovito kasne sankcioniraju se novčanim kaznama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.