Voditeljica zakasnila u Dobro jutro, Hrvatska, Davor Meštrović otkrio razlog

Foto: Facebook

VODITELJICA emisije Dobro jutro, Hrvatska Maja Ciglenečki jučer je zakasnila na posao. Zajedno s Davorom Meštrovićem trebala je gledatelje pozdraviti na početku emisije u 6:30, no došla je nešto kasnije zbog privatnih razloga.

"Dobro vam jutro, sada i uz cijeli tim. Naime, Maja je opravdano kasnila, a ispričnicu joj je napisao Davor, koji je sam započeo emisiju ovog petka. Ostanite s nama", stoji u opisu videa koji je objavljen na Facebooku.

Dobro vam jutro, sada i uz cijeli tim. Naime, Maja je opravdano kasnila, a ispričnicu joj je napisao Davor, koji je sam započeo emisiju ovog petka. Ostanite s nama! #dobrojutrohrvatska #HRTdobrojutrohrvatska #emisijauzivo #DJH #petak

Objavljuje Dobro Jutro, Hrvatska u Četvrtak, 16. prosinca 2021.

Odmah na početku emisije Davor je objasnio zašto će se Maja u emisiju priključiti nešto kasnije.

"Jutros je s nama trebala biti Maja. Postoje situacije kada s djecom može biti samo mama, pa onda preuzimaju bake i djedovi. S vama i nama Maja će biti od 7 sati", rekao je Meštrović.

U 7 sati je ušetala Maja u studio i pozdravila gledatelje.

"Napisao sam ti ispričnicu. Sve su sada djedovi i bake preuzeli", rekao je Davor, a Maja se nadovezala: "Uvijek je lakše sve svaliti na djecu."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.