Voditelja Miss Universea kritiziraju zbog onoga što je pitao misicu: "Neprikladno je"

Screenshot: YouTube

HARNAAZ SANDHU, 21-godišnja Miss Indije, proglašena je u Izraelu za Miss Universe 2021. godine. Na izboru se predstavila kao snažna zagovornica položaja žena u svijetu.

"Znate da ste jedinstveni i da je to ono što vas čini lijepima, prestanite se uspoređivati ​​s drugima. Vjerovala sam u sebe i zato danas stojim ovdje", rekla je Sandhu i dobila ovacije publike. 

Voditelj izbora bio je komičar Steve Harvey, koji je u jednom trenutku rekao ovoj misici: "Čujem da radiš neke prilično dobre imitacije životinja, da čujemo tvoju najbolju."

Ovim je pitanjem zbunio natjecateljicu, no ona je ipak odlučila zamjaukati i tako učiniti ono što je Steve od nje tražio.

"O moj Bože, Steve, nisam očekivala da ću ovo učiniti na svjetskoj pozornici. Moram to učiniti, nemam druge mogućnosti. Pripremite se svi", rekla je Sandhu prije mjaukanja.

Ovo pitanje potaknulo je raspravu na društvenim mrežama te mnogi gledatelji izbora smatraju da je ovo pitanje bilo neprikladno.

"Mislim li samo ja da je Steve Harvey neprestano neprikladan i nastavlja raditi neugodne gafove? Zamoliti Miss Indije da se glasa kao mačka...", "Steve Harvey zamolio Miss Indije da imitira životinje, dok ostali finalisti dobivaju solidna pitanja. Srećom, ona je to prihvatila i sada je Miss Universe", "Miss Indije zagovornica je osnaživanja žena. Zato ju je Steve zamolio da glumi životinju. Zato što mrzi žene", "Miss Indije je mjaukala, dok su druge natjecateljice govorile o svojim uspjesima", samo su neki od komentara.

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.