Vlasnik restorana s lignjama od 750 kuna: Ako nemate love, jedite nešto jeftino

Foto: TripAdvisor

PRIJE nekoliko dana u javnost je izašla priča američkih turista koji su ljetovali na grčkom otoku Mikonosu i požalili se da im je šest porcija lignji naplaćeno skoro 600 eura, a šest lokalnih lager piva 150 eura.

Prema toj računici, ispada da tanjur lignji i pivo u tom restoranu stoje oko 1000 kuna.

Ekipa je naručila i tri Cezar salate koje su platili 60 eura, dvije boce vode po cijeni od 17,80 eura, kao i čašu soka od rajčice za 18 eura.

Sveukupno, njihov račun u restoranu DK Oyster iznosio je više od 6200 kuna, što je vojnika Francisca Tajedu, koji je sve objavio na TripAdvisoru pod nadimkom Cisco Rock, te njegove prijatelje potpuno šokiralo.

Sad se oglasio vlasnik restorana Dimitris Kalamaras.

"Ako si to ne mogu priuštiti, neka izbjegnu gorčinu i izaberu nešto jeftinije", poručio je preko Daily Maila te dodao da s luksuznim okruženjem dolaze i luksuzne cijene.

"Žao nam je zbog jezika koji je koristila osoba koja je objavila te fotografije. Da, to su točne cijene", potvrdio je Kalamaras.

"Iako mislimo da cijene reflektiraju naš trud, brigu i kvalitetu hrane koju poslužujemo na jednoj od najpoželjnijih plaža na svijetu, suosjećamo s nezadovoljnim gostom. Međutim, upotreba riječi zamka nije poštena. Zašto je luksuznom hotelu dopušteno naplaćivati ​​200-500 eura za jednu noć i nitko ga ne uspoređuje s jeftinim hotelima? Zašto neki trgovci jakne naplaćuju 50 eura, dok drugi za njih traže tisuće eura? Jesmo li mi kriminalci, lopovi, loši ljudi? Želim naglasiti da cijenimo naše goste i da smo pažljivo računali cijene kako bismo proizveli ono što opravdava taj iznos. Ako si to ne mogu priuštiti, kako bi izbjegli bilo kakvu gorčinu, neka izaberu meni s posebnim kombinacijama. Možda im neće biti najljepše iskustvo, ali priuštit će si nešto kad već ne mogu platiti puno iskustvo", rekao je.

I dok Kalamaras tvrdi da njihova usluga ima (visoku) cijenu, sve je veći broj onih koji na TripAdvisoru kritiziraju njihov cjenik.

"Sramota", kratko je napisao jedan britanski turist. 

"Platili smo 38 eura prošek i gin. Svi lokalci znaju što radi, zbog toga je resort na lošem glasu. Čak sam provjerio s konobarima je li to neka greška, ali su mi tada pokazali cjenik. Moja je greška što nisam ranije provjerio, ali imaju stav kao da su bolji od onog što jesu", dodao je.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.