Vjenčanje u Big Brotheru: Srpska pjevačica Ksenija Pajčin se udaje pred kamerama

FOLK pjevačica Ksenija Pajčin ulazi sljedećih dana u treću celebrity sezonu srpskog Big Brothera kako bi se udala. Među 13 stanara u izolaciji je i njezin dečko, 21-godišnji crnogorski maneken Filip Kapisoda, s kojim će izmijeniti bračne zavjete pred kamerama.

Maca iz Operacije Trijumf bit će među svatovima

"Ulazim u kući Velikog brata i udajem se za Filipa. Ostali ukućani bit će svatovi, kumovi i rodbina, a dobit ćemo i posebnu sobu za medeni mjesec", potvrdila je 30-godišnja Ksenija Pajčin srpskom Pressu kako će njezina burna veza s bratom rukometaša Petra Kapisode završiti brakom. Jedan od svjedoka vjenčanja bit će i Dragan Marinković Maca, voditelj Operacije Trijumf, koji je također BB stanar ove sezone. "Zadatak će se zvati prva bračna noć. Filip i ja ćemo se uzeti u Kući i dobit ćemo se posebnu sobu. Očekujte neočekivano", rekla je pjevačica, ali nije željela otkriti hoće li doći do seksualnog odnosa nakon obreda vjenčanja i hoće li i njihova soba biti pod videonadzorom.

Povijest Big Brothera pamti vjenčanja parova koji su unutar zidova BB Kuće upoznali, a nakon izlaska iz reality showa su i ozakonili svoju vezu. Prvi su bili Britanci Sophie Pritchard i Lee Davey. Ovo će, međutim, biti prvi celebrity par koji će samo zbog vjenčanja pred kamerama i ući u show.

D.D.
Foto: Press
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.