Vjenčali se Tihana Lazović i Bane Trifunović, ona blistala u kratkoj vjenčanici

Foto: Instagram

U NOVOM SADU su se vjenčali Tihana Lazović i Branislav Trifunović.

Na društvenim mrežama pojavile su se prve fotografije sa svadbe. Dizajnerica Lana Puljić objavila je fotografiju mladenaca na kojoj se vidi da je Tihana nosila haljinu s puf rukavima i raskošni veo. Vjenčanicu je izradila upravo Lana, a Tihana je još prije nekoliko tjedana objavila fotografiju s probe.

Redatelj Dalibor Matanić zatim je objavio fotografiju koja je otkrila i da je vjenčanica bila kraćeg kroja te da je Tihana u rukama nosila šareni buket.

Glumac i redatelj Romano Nikolić objavio je i snimku presretnih mladenaca.

Glumac Slavko Sobin je na svom profilu na Instagramu otkrio da je uzvanike zabavljao bend Letu štuke. Srpski mediji pišu da je par prvi ples otplesao na pjesmu Vlade Divljana Odnesi me, a da će uz Letu štuke goste zabavljati i Neno Belan.

"Bila sam uvjerena da nikad neću biti s glumcem"

Za vezu 31-godišnje zadarske glumice i 13 godina starijeg srpskog glumca saznalo se 2020. godine, no s javnosti nikad nisu htjeli dijeliti previše detalja iz svoje intime.

"Bila sam uvjerena da nikada neću biti s glumcem. Ali obično to tako biva. Svemir se dobro nasmije svim našim 'odlukama' i idejama", rekla je Tihana nedavno u intervjuu za Story.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.