VIDEO Zavirite u najelitniji seks klub u povijesti gdje uživaju i holivudske zvijezde

Foto: Twitter/Instagram

UZ NOVU dokumentarnu seriju od osam nastavaka koja se emitira na Showtimeu, gledatelji će moći zaviriti u elitni seks klub na Beverly Hillsu.

Serija pod nazivom "Naked SNCTM" prati osnivača i direktora kluba Damona Lawnera dok sa svojim timom organizira tematske partije opisane kao spoj erotike, sadomazohizma i maskerade.

Godišnje članstvo u "najekskluzivnijem elitnom erotskom klubu u povijesti" košta između 76 i 475 tisuća kuna, piše Mirror.

Lawner je klub osnovao prije četiri godine, a serija se fokusira na njegovu borbu da uskladi poslovanje u erotskom klubu sa životom razvedenog oca dvoje djece.

Samo dvanaestero ljudi ima članstvo najvišeg ranga, 11 muškaraca i jedna žena, a oni su morali položiti "krvnu zakletvu". Oni imaju pristup privatnim sobama i savjetima stručnjaka za seks, a dobili su i specijalnu srebrnu ogrlicu.

Klub mjesečno organizira svečane partije, privatne partije, kao i partije na bazenu, pri čemu je dres kod malo opušteniji, dok se inače muškarci moraju odijevati u smokinge, a žene u negližee.

Angelina Jolie, strap-on, kurve i najperverzniji tulumi u Los Angelesu

Da bi se zaštitila privatnost, mobiteli u klubu su strogo zabranjeni, a svaki gost pri ulasku mora nositi masku.

Klub navodno posjećuju mnoge zvijezde među kojima su Brad i Angelina te Gwyneth Paltrow i njezin dečko Brad Falchuk.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.