VIDEO "Vrijeme je da se trgnem": Vedran iz The Voicea otkrio kroz što je prolazio nakon showa

Foto: Press

FINALIST druge sezone showa "The Voice – Najljepši glas Hrvatske", Dubrovčanin Vedran Ljubenko objavio je svoju prvu autorsku pjesmu "Vrijeme da se trgnem"

"Između mnogo pjesama napisanih, ona je odabrana da najbolje upotpuni priču u kojoj se nalazim i koju sam proživljavao. Govori o prekretnicama u životu, o vremenu kad čovjek mora izabrati između određenih puteva u životu kojim će krenuti. Mislim da se svatko može pronaći u takvoj tematici, bilo u ljubavi, poslu, ili nečemu drugom", rekao je za Index.

Pjesmu je napisao tijekom snimanja showa "A strana", u kojem se družio s, kako kaže, dobrim ljudima i dobrim muzičarima, koji su mu bili motivacija da se fokusira i razmisli o tome što ga najbolje opisuje.

"Prolazio sam fazu u kojoj sam morao donijeti jako važne odluke, koje vidim da su sad potpuno ispravne", dodaje.

Pjesmi je snimio s bendom Gruhak koji čine Ivan Jakić (gitara) i Roberto Diliddo (bass), bubanj je svirao Jan Ivelić, producent je bio Toni Butigan, dok je master odradio Mihael Blum. Spot je snimljen u Kinu Sloboda u Dubrovniku.

"Bila je velika strka u samoj organizaciji jer je sve bilo na vrat na nos, a najluđe od svega je bilo što smo pod stresom najbolje radili i imali najbolje ideje. Grupa Convivo je uskočila s interesantnim plesnim točkama i statistima. Neki detalji u spotu su meni posebno dragi, nalaze se na bini, a vjerujem da će se primijetiti na što točno mislim", ispričao nam je i dodao da je jako zadovoljan cijelim uratkom te se veseli novim pjesmama i koncertima. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.