Video: Susan Boyle ismijana na glazbenoj audiciji prije 15 godina

"SUSAN BOYLE je bila u redu ispred mene. Kada je zapjevala znala sam da je žena zaista talentirana, ali voditelj Michael Barrymore je napravio budalu od nje", rekla je Elizabeth MacLean koja se 1994. godine natjecala u glazbenom showu "My kind of People". Novopečena glazbena zvijezda, koja je oduševila cijelu Veliku Britaniju, ali i ostatak svijeta svojim glasovnim sposobnostima, Susan Boyle, brutalno je ismijana i odbijena na audiciji.

Osim što joj se izrugivao i upadao u riječ dok je pjevala, okrutni voditelj je čak nekoliko puta pokušao zaviriti ispod Susanine suknje što je nasmijalo publiku

"To je bila druga audicija na koju smo se obje prijavile. Kada sam je vidjela u 'Britain's Got Talent' nisam mogla vjerovati da je to ona ista Susan od prije 15 godina. Cijelo vrijeme sam držala ruku na ustima koliko sam bila oduševljena", dodaje Elizabeth za Daily Mirror. Susan, koja je dobila nadimak "Dlakavi anđeo", je imala 32 godina kada je prvi puta javno nastupala. Otpjevala je pjesmu "I Don't Know How To Love Him", ali njezin nastup nikada nije bio prikazan na nijednoj televiziji.

Osim što joj se izrugivao i upadao u riječ dok je pjevala, okrutni voditelj je čak nekoliko puta pokušao zaviriti ispod Susanine suknje što je nasmijalo publiku. Jedina osoba koja je zabilježila njezin nastup prije skoro 15 godina bila je kćer 52-godišnje Elizabeth MacLean koja je sada tu snimku plasirala u javnost.

"Susan, možeš se u svoje selo vratiti uzdignute glave - imaš tri `da`. Ti si prava mala tigrica"

"Ja sam pjevala po raznim pubovima i natjecala se u nekoliko glazbenih showova, ali nikada nisam bila ljubomorna na ostale kandidate. Oduševljena sam sa Susan i njezinom izvedbom", priznala je Susanina baka Elizabeth. Podsjetimo, Susan je postala  planetarno poznata nakon spektakularnog nastupa u showu "Britain`s Got Talent", kada je stala pred žiri i publiku. Nitko nije ni slutio kakve glasovne sposobnosti i pozitivnu energiju ima ova Britanka.

Kada je stupila na pozornicu  djelovala je sramežljivo i zbunjeno, kao da je zalutala ondje, ali nakon što je pustila glas više ništa nije bilo isto. "Susan, možeš se u svoje selo vratiti uzdignute glave - imaš tri `da`. Ti si prava mala tigrica", bio je komentar Simona Cowella, člana tročlanog žirija najpopularnijeg glazbenog showa u Velikoj Britaniji.

A.M.
Foto: JLP, Daily Mirror

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.