VIDEO Coco T otkrila što misli o "dvojnici" Kolindi u emisiji slavne američke komičarke

Screenshot: YouTube

KOLINDA GRABAR KITAROVIĆ gostovala je u emisiji "Full Frontal" poznate komičarke Samanthe Bee u kojoj se pojavila i njena bujna "dvojnica" Coco T.

Samantha je obrađivala temu "Žene u politici" pa je uz brojne druge političarke pozvala i Kolindu da joj otkrije s kakvim se nedaćama nosila kao žena u politici.

"Događalo se da to postane zaista nečuveno. Nekoliko dana nakon izbora jedan portal je objavio scene iz nekog pornića tvrdivši da sam to ja 'u akciji'", ispričala je Kolinda.

Komičarka je prikupila neke objave o Kolindi i primijetila da su se mediji znali zapitati i gdje joj je muž te koliko su primjerene njezine modne kombinacije.

"Kada guglam svoje ime vidim mnogo fotografija na kojima nisam ja, pogotovo u kupaćem kostimu. Zbog toga se osjećam kao objekt", pojadala se Kolinda i dodala: "To su fotografije iz Paname, na njima je američka starleta".

Ubrzo se u videu pojavila i sama Kolindina dvojnica, Coco, koja također nije baš sretna usporedbom s Kolindom, izgleda. 

"Ja nisam predsjednica Hrvatske. Iskreno, ne da mi se više braniti njezinu politiku smanjenja deficita, nemam mišljenje o tome", požalila se bujna Coco.

Osim Kolinde, u emisiji se pojavila i Madeline Albright, zatim premijerka Norveške Erna Solberg, predsjednica Čilea Michelle Bachelet te predsjednica Maršalovih Otoka Hilda Heine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.