VIDEO Sjeverna Koreja ima novu zvijezdu: Ova čimpanza puši kutiju dnevno

Screenshot: Youtube

NEDAVNO obnovljeni zoološki vrt u Pyongyangu ima novu atrakciju - majmunicu koja puši. Čimpanza Azalea ima 19 godina i dnevno popuši čitavu kutiju cigareta. Čuvari u zoološkom vrtu tvrde da se Azalea nedavno navukla na cigarete, a kad izgubi upaljač oni joj rado poklanjaju svoje. Čimpanza zna koristiti upaljač, međutim ne uvlači dim u potpunosti, rekli su djelatnici zoološkog, prenosi New York post.

Tisuće ljudi obilaze novi zoološki vrt u Sjevernoj Koreji da bi vidjeli čimpanzu koja puši i fotografirali je, te se ne obaziru se na loše kritike nedavno upućene upravi zoološkog zbog prizora majmuna pušača kojeg svakodnevno obilaze oduševljena djeca.

Novi zoološki vrt trenutno je atrakcija u zemlji, a osim čimpanzi koja puši, dom je mnogim životinjama iz svih dijelova svijeta. Renoviranje zoološkog vrta počelo je 2014. po naredbi velikog vođe Kim Jong-una koji želi  izgraditi niz modernih objekata u glavnom gradu Sjeverne Koreje.

Građevinski objekt u kojem je smješten zoološki vrt datira iz 1959. godine, a dao ga je izgraditi Kim Il Sung, prvi Veliki vođa Sjeverne Koreje.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.