VIDEO Sina pokojnog lovca na krokodile ugrizla zmija, sve zabilježeno kamerom

Foto: Instagram

16-GODIŠNJI Robert Irwin, sin pokojnog Stevea Irwina, postaje sve više nalik svojem ocu. Robert također snima dokumentarnu seriju o divljim životinjama. 

Ovoga vikenda Robert je podijelio snimku na kojoj ga je zmija ugrizla tijekom snimanja dokumentarca, a gotovo identična situacija dogodila se i njegovom pokojnom ocu. 

Dok je pokušavao dijamantnog pitona vratiti natrag u divljinu, vadeći ga iz sigurne vreće, u jednom trenutku on se trgnuo i ugrizao Roberta za lice. 

"Nakon spašavanja ovaj dijamantni piton podsjetio nas je na vrlo sličnu situaciju koja se dogodila desetljećima prije u jednoj epizodi dokumentarca o lovcu na krokodile! Možda je to njihov način da kažu - hvala", napisao je Robert ispod objave.

Podijelio je i fotografiju na kojoj je usporedio izgled sebe i svog oca nakon ugriza zmije. Obojica su na licu i tijelu imali tragove krvi.

"Kakav otac, takav sin", "Ovo je jedan mrzovoljan dijamantni piton", "Tvoj otac bi bio tako ponosan na tebe", "Nadam se da si dobro. preslika si svog oca", samo su neki od komentara ispod objave koja je pokupila preko 350 tisuća lajkova.

Ova vrsta zmije nije otrovna, pitoni plijen ubijaju davljenjem, a ne otrovom.

Steve Irwin tragično je preminuo 2006. godine, kad ga je raža ubola nekoliko stotina puta svojim repom u samo nekoliko sekundi kroz prsa, dok je snimao jedan od svojih dokumentarnih filmova o divljini.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.