Video - Rina pala na foru Bijelih udovica: Za malo veću cijenu može i grudi i pica

NAKON što se slikala za novo izdanje hrvatskog Playboya, kontroverzna Rina Dehni iz posljednje sezone Big Brothera nasjela je na foru Bijelih udovica. Naime, u njihovom prilogu emisije "IN magazin", "U zdrav mozak", dvojac Mario Lipovšek i Davor Jurkotić nazvali su bivšu BB stanarku, predstavili se kao zaposlenici foto-studija Dragić te joj ponudili slikanje za kalendar na temu hrvatskih ljepotica.

"Možete li mi reći koji je honorar?"

"Evo radimo kalendar 'Hrvatske ljepotice' pa smo zainteresirani, naravno riječ je o plaćenom honoraru, da li bi vi htjeli biti njemu", upitale su Bijele udovice na što je oduševljena Rina pristala. Točna ponuda za Riječanku Rinu bila je slikanje u toplesu što njoj nije nimalo problem s obzirom, kako kaže, ima dugu kosu pa može prekriti grudi.

"Možete li samo reći koji je honorar kada bih se slikala u toplesu", upitala je Rina na što su joj ponudili dvije i pol tisuće eura. "Opa, onda može toples i bez kose", pristala je Rina. Nakon toga dečki su odlučili ići malo dalje pa su je upitali kolika je cijena kada bi pokazala "picu".

"Je li to ona Rina koja se jebala po televiziji?"

"Kad bi se pica vidjela onda sigurno više od toga. Pa ne može biti ista cijena za grudi i picu?! Sigurno bi bilo dvije tisuće skuplje", odgovorila je naivna Rina. Priča je postala puno zanimljivija kada su je upitali koji broj grudi ima. "Imam grudi broj dva. Dvojka prekrasnih grudi i još s kombinacijom kose do pice", odgovorila je Rina na što su joj Bijele udovice rekle kako "to nisu grudi već mjesto gdje idu grudi".

Nakon malo nagovaranja Rina je pristala na sastanak kako bi mogli provjeriti njezine sise. Dogovor je bio u 21 sat u hotelu u Rijeci, što njoj nije bio problem. Cijela priča, odnosno razgovor se završio nakon što su joj priznali kako ipak povlače ponudu jer ima premale grudi. "Je li to ona Rina koja se jebala po televiziji?" upitao je za kraj Mario na što se Rina naljutila i poklopila slušalicu.

A.M.
Foto: RTL

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.