Video: Provjerite kako izgleda žestoka zabava u režiji PlayOnea i Emilia Dalbella



NEDAVNO je počela turneja Liveinthemix.tv powered by Index.hr, čiji su glavni akteri PlayOne (Darko Juranović D`knock i DJ Fresh Jay) feat.Emilio Dalbello. Donosimo vam ekskluzivnu snimku s ATP-a u Umagu, i na taj način ćemo vam pokušati dočarati samo dio atmosfere koja vlada na nastupima ovih izvođača. Svake večeri nakon mečeva u Umagu su bili nastupi poznatih hrvatskih i inozemnih zvijezda, a oko jedan sat ujutro počinjali su urnebesni partyji u produkciji Urbanog zvuka, a pod dirigentskom palicom tvrtke Nobilo i Cetinski.

Rezident DJ Urbanog Zvuka i Liveinthemix.tv turneje Emilio Dalbello je svaku noć do jutra držao krcat podij i tisuće ljudi u plesnom ludilu,da bi zajedno sa PlayOne-om 31.7.nakon teniskog finala završili sa velikim spektaklom party groznicu ATP-a u Umagu.Uz PlayOne i Emilia show je začinio i vrhunski perkusionist Igor, te zanosne plesačice Ivana i Kristina. Prije par dana na Ibizi se ponovila slična situacija, a nakon povratka iz Španjolske, ekipa će odraditi i show na Grobniku, gdje će se pojaviti uz još par domaćih i stranih izvođača.

Sve to je uvertira producentskog rada Fresh Jaya i D`Knocka koji će svoju kulminaciju doživjeti remiksevima za legendarnu grupu Simple Minds i Petera Granta posredstvom agencije Oziris,što ne isključuje i njihovo gostovanje na nastupima spomenutih zvijezda.  Također će uskoro izaći i CD Liveinthemix.tv sa najvećim hitovima Fresh Jay-a i D`knocka sa gostovanjima inozemnih i hrvatskih zvijezda. Inače, video je rađen na "Till the End of Time", što je himna Indexovog Nightlifea. Provjerite kako se zabavlja diljem Hrvatske.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.