Video - Premijera "Mamurluka 2" oduševila poznate: "Smijali smo se cijelo vrijeme"

DUGOOČEKIVANI nastavak jedne od najgledanijih komedija u posljednje vrijeme, "Mamurluk 2", ispunio je očekivanja. Iako je pravilo da drugi nastavak filma obično bude lošiji, sudeći prema poznatima koji su došli na Indexovu premijeru "Mamurluka 2", film nije nimalo razočarao. "Super je bio film. Nije nimalo lošiji od prvog dijela, čak kad bi se zbrojilo koliko smo se puta nasmijali sad i u prvom nastavku, mislim da bi rezultat bio isti, a smijali smo se cijelo vrijeme", rekao nam je Tony Cetinski koji je na premijeru došao u pratnji supruge Ivane. "Preporučujem svima da ga dođu pogledati i dobro se zabaviti", kaže Tony.

"U jednom trenutku me uhvatila panika"

Pustolovine četvorice prijatelja koji se probude nakon teškog mamurluka i shvate da se ničeg ne sjećaju te da im nedostaje najmlađi član "čopora" svidjela se i Luki Nižetiću. "Odlično mi je bilo. U jednom trenutku me uhvatila panika. Znao sam da moraju na kraju naći onog dječaka koji je nestao, ali stvarno sam se uplašio da ga neće naći. Moram priznati da mi se film zbilja svidio", kaže Luka. Anji Alavanji se jako svidio majmunčić koji je u filmu dilao kokain, a Indira Vladić je "pala" na glavnog glumca Bradleya Coopera. "Pa zar nije zgodan, da me on pozove na takvu zabavu, odmah bih došla. Općenito volim filmove koji me nasmiju i opuste pa preporučujem ljudima da dođu pogledati. Ljudi, ajmo se smijati!", rekla je vrckava pjevačica.

Otišli na "samo jedno piće", završili u drugom gradu

Karte za premijeru "Mamurluka 2" bile su razgrabljene, a od poznatih film su pogledali: Žanamari Lalić, Natali Dizdar, Petra Maroja, Marin Ivanović Stoka, Anja Alavanja, Indira, Tony Cetinski, Luka Nižetić, Maja Šuput, Luka Bulić i Dalibor Petko. Radnja filma "Mamurluk 2" događa se na Tajlandu. Stomatolog Stu koji je u prvom nastavku ostao bez zuba i oženio se za striptizetu, ženi se za lijepu Tajlanđanku čija ga obitelj ne podnosi. Svojim je prijateljima rekao da neće imati momačku zabavu, no nakon jednog pića na plaži, dvije noći uoči vjenčanja, stvari krenu u pogrešnom smjeru.

Majmunica Crystal i Mike Tyson

Četvorica prijatelja probude se u jeftinom hotelu u Bangkoku i shvate da su izgubili mladenkinog 16-godišnjeg brata. "Bangkok ga je uzeo", ponavljaju im svi, no oni ne odustaju od potrage i pritom otkrivaju što su sve proživjeli proteklu noć. U drugom nastavku ponovo se pojavljuje Mike Tyson, legendarni kriminalac Leslie Chow iz prvog nastavka kojeg glumi Ken Jeong, a jednu od uloga ima i simpatična majmunica Crystal.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.