Video: Pogledajte kakva ludnica hrvatske studente čeka na Zakintosu, dolaze i Freemasonsi!

AGENCIJA Collegium, najveća agencija za mlade u ovom djelu Europe, za samo desetak dana ugošćuje velike house zvijezde, miljenike hrvatske publike sa najvećim brojem izdanih hitova u zadnje dvije godine. Naravno, radi se o britanskoj atrakciji Freemasons koja će 2. listopada nastupiti u Grčkoj, na otoku Zakintosu, na popularnom Banana Beachu i prirediti novi spektakl za 2.000 hrvatskih apsolvenata.

Freemasonsi su prošle godine pomakli granice zabave, pretvorili dan u noć te osvojili titulu Papayinog najboljeg after beach partyja u povijesti kluba. Nakon nastupa u Papayi, Byblosu, Aurori i brojnim drugim klubovima, Freemasonsi će biti dio nezaboravne atmosfere koja će se odvijati u Grčkoj.

Iza projekta "Freemasons" stoje Russel Small i James Wiltshire, dvojac producenata iz Brightona, najomiljeniji engleski produkcijski tim. Russel i njegova prijašnja grupa već su imali tri Top 10 hita, nagradu Brit award i multimilijunsku prodaju hita "Turn around", dok je James radio sa pop-zvijezdama kao što su Donna Summer, Texas i Kylie Minogue.

Zanimljiva je priča o tome kako su dobili ime koje ih je proslavilo. Naime, u lokalnom pubu, u koji su često zalazili, razmišljali su koje bi ime koristili. Nakon što im je vlasnik lokala obećao da će, ukoliko budu imali hit br. 1, u njegovom pubu imati doživotnu besplatnu konzumaciju, nije im preostalo ništa, nego nazvati se prema imenu puba - "Freemasons".

Između ostalih remiksirali su i sa Michael Jacksonom, Jamiroquai, Shakirom, za divu R’n’b-a i dobitnicu Grammyja Faith Evans i njezin hit "Mesmerized", i mnoge mnoge druge. Posebno treba istaknuti remix za prvi singl s Beyonceinog albuma pod nazivom "Deja Vu" s kojim su nominirani za najprestižniju svjetski glazbenu nagradu Grammy 2007.

Freemasonse već sada možemo prozvati novim Apsolonima ovogodišnjeg apsolventskog putovanja. Apsolon je novonastala riječ u vokabularu agencije Collegium koja označava grčkog boga apsolvenata, nastao od riječi Apolon (grčki bog glazbe) i riječi apsolvent. U Grčkoj, na otoku Zakintosu, vas na Summer Long Beach Festivalu očekuju mnoge tematske zabave, hostese, plesačice, sponzori, animatori, nagrade... i nezaboravan provod.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.